Project Room+ Július Gyula előadása – videó

A Capa Központ a Project Room termében rendezett kiállításaihoz Project Room+ címmel indított előadás-sorozatot 2017-ben.
A meghívott előadókat arra kérjük, hogy az aktuális kiállítások témáihoz, teoretikus felvetéseihez lazábban-szorosabban kapcsolódva, a saját kutatásaikról, diszciplínájukról tartsanak egy-egy, a fotográfusok számára is inspiráló és a praxisukba építhető előadást.

2019. június 28-án Július Gyula tartott előadást A fotográfia alkimistái. Médiaarcheológia széljegyzetek Dobokay Máté argentumához címmel Dobokay Máté Ag című kiállításához kapcsolódva.

Július Gyula előadást tart a Capa Központban 2019. június 28-án © Capa Központ

Július Gyula (Budapest, 1958) szellemi szabadfoglalkozású képzőművész, kurátor, kiállításszervező, művészeti újságíró, kulturális menedzser, művészeti oktató. Munkái az 1980-as évek óta láthatók hazai és nemzetközi, egyéni és csoportos kiállításokon egyaránt. 2019-től a Budapesti Metropolitan Egyetem Művészeti és Kreatívipari Karának dékánhelyettese. DLA fokozatát 2015-ben szerezte a Magyar Képzőművészeti Egyetem Doktori Iskolájában. Disszertációjának címe: Atavizmus mint médiaművészeti alkotómódszer. Ontológiai és episztemológiai elemzés a művészeti és a tudományos megismerés együttes alkalmazásának lehetőségeiről. Médiaarcheológiai kísérletek a low-, és high-tech módszerek ötvözésére.

Nézd meg a többi Project Room+ előadást is!

Leave A Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük