Az építészeti fotográfia története – Lugosi Lugo László előadása – videó

2019 áprilisában a Capa Központ a Budapest100 és a KÉK (Kortárs Építészeti Központ) csapatával együttműködve épületfotó-workshopot hirdetett Lugosi Lugo László vezetésével.

A Budapest 100 – amely az utóbbi években egy adott téma köré szerveződik – a fővárosi lakóházak és lakóközösségek ünnepe, melynek során minden évben egy hétvége erejéig épületek sokasága nyitja meg a kapuit az érdeklődők előtt. A program egyik célja az, hogy felhívja a figyelmet a körülöttünk lévő épületekre, építészeti értékekre, amelyek a hétköznapokban körülvesznek. Ezekről az épületekről a Budapest 100 hétvégéjén, több ezer, tízezer kép készül – kívülről, a lépcsőházban, az udvaron, a homlokzatról, az apró részletekről. Az előadás és az épületfotózás célja az volt, hogy történeti, elméleti betekintést és gyakorlati tanácsokat adjon az építészeti fotóval kapcsolatban.

© Lugosi Lugo László

Lugosi Lugo László 2019. április 6-án tartotta meg Az építészeti fotográfia története, eszközei, gyakorlata című előadását a Capa Központban.

Nézz meg egy válogatást Lugosi Lugo László építészeti fotóiból és ismerj meg három híres építész-fotográfus együttműködést a huszadik századból!

Leave A Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük