Capa Központ ONLINE – Maradj velünk otthonról is!

A Capa Központ a megalakulása óta a fotográfus szakma és a fotográfia iránt érdeklődő nagyközönség érdekeit és igényeit hivatott szolgálni. Ez a jelenlegi helyzetben sem változott: összegyűjtöttük, hol találtok meg minket, amíg az intézményünk zárva tart.

HONLAP

A Capa Központ 2013-as megnyitása óta megrendezett összes kiállítás és esemény megtalálható a honlapunk archívumában. A kiállításokhoz kapcsolódva meghívók, kurátori szövegek, kiadványok, megnyitóbeszédek, megnyitó- és enteriőrképek, sajtómegjelenések, egyéb plusz tartalmak találhatóak, az események többségéről képek, egy részükről videó is készült.

FACEBOOK, INSTAGRAM

Közösségimédia-felületeinken napi rendszerességgel osztunk meg új vagy régebbi, de éppen aktuális tartalmakat.

Robert Capa 1948-as budapesti képeinek a nyomában„A város olyan volt, mint egy szép nő, akinek kiverték a fogait” –…

Közzétette: Capa Központ – 2020. március 29., vasárnap

YOUTUBE

A Youtube-csatornánkon több mint száz videó található (és folyamatosan töltjük fel az újabb videókat): megnyitók, performanszok, illetve előadások, prezentációk, interjúk és beszélgetések a kortárs magyar és nemzetközi fotográfusszcéna meghatározó szereplőivel.

CAPA BLOG

A Capa blog célja, hogy az intézmény kiállításaihoz, eseményeihez kapcsolódó tartalmakat mutasson be, ugyanakkor a fotótörténet és a kortárs fotográfia meghatározó szereplőit és művészeit is megismertesse különböző aspektusokból.

CAPA-NAGYDÍJ

A Capa-nagydíj 2015 óta a társadalmat gazdagító kreatív művek elkészülését segíti elő. A díj oldalán az összes eddigi ösztöndíjas és nagydíjas munkája megtalálható.

Bánhegyesy Antal: Ortodoxia, részlet a sorozatból © Bánhegyesy Antal

PÉCSI-ÖSZTÖNDÍJ ARCHÍVUM

A Pécsi József fotóművészeti ösztöndíj huszonötödik évfordulójára készült archívum célja, hogy bemutassa, hozzáférhetővé, láthatóvá és kutathatóvá tegye az összes, ösztöndíjas időszakban készült alkotást.

SOUNDCLOUD

Nemrég indult el az intézmény Soundcloud-oldala, ahol a CAPAZINE – LET’S DANCE műhelymunka során készült zenék mellett már egy két órás mix is meghallgatható.

Maradjunk kapcsolatban! Honlap | Facebook | Instagram | Hírlevél | YouTube

Vigyázzatok magatokra, egymásra, és találkozzunk, amikor újra kinyit a Capa Központ!

Leave A Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük